Mergi direct la conținut »
Un alt bloc din Timișoara a fost evacuat. ISU a descoperit că deratizarea a fost făcută cu aceeași firmă ca în blocul în care au murit trei oameni Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un alt bloc din Timișoara a fost evacuat. ISU a descoperit că deratizarea a fost făcută cu aceeași firmă ca în blocul în care au murit trei oameni

Un alt bloc din Timișoara a fost evacuat. ISU a descoperit că deratizarea a fost făcută cu aceeași firmă ca în blocul în care au murit trei oameni

ISU Timiș a dispus evacuarea unui bloc din Timișoara de pe strada Vaida-Voievod nr. 1, după ce la etajul 4 a fost descoperit un apartament care făcuse operațiunea de dezinsecție și deratizare cu aceeași firmă care a făcut deratizarea în blocul din strada Miorița, nr.8 în care au murit trei oameni.

De Adrian Ilie, Raluca Diaconu,

”S-a dispus evacuarea completă a blocului, ca măsură preventivă. Ușa apartamentului este sigilată cu banda adezivă. Sunt evacuate 31 de persoane”, a anunțat ISU Timiș.

Doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar alte 17 persoane au ajuns în spital. Cu toții locuiau într-un bloc din Timișoara unde de curând a avut loc o amplă operațiune de dezinsecție.

Bistim SRL este firma care a făcut deratizarea în blocul în care s-au înregistrat cele trei decese. Bistim SRL nu a declarat niciun angajat la Registrul Comerțului.

Pe casa scării între etajele 3 şi 4 s-a constatat prezenţa slabă a unei substanţe neurotoxice. La unele apartamente s-a înregistrat un nivel slab al substanţei, dar la altele un nivel mediu. În procesul verbal făcut de firma care a făcut deratizarea s-a constatat că s-au folosit mai multe substanţe. Activitatea desfăşurată de firmă pe 14 noiembrie a fost realizată pe baza unui acord cu asociaţia de proprietari.

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Close
Închide
  Close