MENIU CAUTĂ

Un britanic a fost găsit mort aproape de o închisoare din Thailanda. Toată lumea știa că era reținut pentru că și-a ucis soția

Distribuie

Britanicul Kevin Smitham, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort lângă o închisoare din Thailanda. El era arestat din data de 15 aprilie 2018, fiind acuzat pentru uciderea soției sale, thailandeza Kandra, care avea doar 29 de ani când a murit.

În august 2018, Kevin Smitham a fost găsit lângă un complex de clădiri de lângă închisoarea unde se știa că este reținut. Britanicul era grav rănit și curând a murit în spital, a notat thesun.co.uk.

Cuplul se afla la părinții fetei, în orașul Ubon Ratchathani, pentru a participa la un festival. Cei doi aveau împreună doi copii. Pe 16 aprilie, corpul Kandrei a fost descoperit acoperit cu o pătură.

Kevin a ucis-o pe Kandra pentru că n-a vrut să facă sex cu el. Bărbatul a fost apoi arestat și își aștepta procesul. Nu se știe cum a ieșit bărbatul din pușcărie și cum s-a ales cu rănile care i-au provocat, până la urmă, decesul.

A crezut că-l înșeală

Familia locuia la Pattaya, într-un resort de lux, iar Kevin, instructor de fitness foarte apreciat, cu 28.000 de prieteni virtuali.

Watcharapol Pimwong, inspectorul care a ajuns la locul unde a fost găsită moartă Kandra, a explicat ce a aflat. „Am ajuns acolo și am găsit în fața casei o femeie moartă, acoperită cu o pătură. Era Kandra și era moartă de câteva ore.

Soțul femeii a recunoscut că a comis crima, dar a zis că n-a vrut s-o ucidă. În noaptea aceea, cei doi au mâncat și au băut câteva beri. Apoi au început să se certe, pentru că el voia să facă sex, iar ea l-a refuzat. Gelos, bărbatul a crezut că femeia are relații cu alți bărbați”. A spus că a lovit-o cu piciorul și că i-a aplicat lovituri și peste față.

Femeia a fugit și a căzut în fața casei. El a lăsat-o acolo și doar a acoperit-o cu o pătură”, a declarat inspectorul.

Autoritățile britanice caută să afle răspunsuri de la cele thailandeze deaspre cum a survenit moartea lui Kevin Smitham.


Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

 

 

Citește mai multe despre britanic, Deces și Thailanda pe Libertatea.

Comentarii