De Răzvan Mihalașcu,

Oriley, un băiețel de doar 10 ani, se juca în gospodăria părinților săi din localitatea Webster din Texas în momentul în care Zeus, câinele pitbull al familiei, s-a repezit înspre el, a povestit Gina Richardson, mama copilului, pentru CNN.

Cățelușul se năpustise asupra ceea ce părea a fi o sfoară. În realitate era vorba despre un șarpe coral cu care Zeus s-a luptat pentru a nu-l ataca pe copil.

La un moment, fratele mai mare al lui Oriley, un băiețel de 11 ani, a intrat în curte pentru a-i aduce apă câinelui. Atunci, pitbull-ul a încercat să strivească șarpele cu propria greutate, pentru ca reptila periculoasă să nu-i muște pe cei doi băieți.

Șarpele coral a fost decapitat, după ce a fost mușcat de pitbull/ foto: CNN

Unul dintre copii a observat că patrupedul avea ochii ieșiți din orbite. Frații au descoperit atunci Zeus a fost mușcat de patru ori de șarpe. Reptila veninoasă a fost decapitată de pitbull, notează sursa citată.

Părinții au dus de urgență câinele la cea mai apropiată clinică veterinară. Medicii i-au administrat pitbull-ului ser antiviperin, însă nu a mai putut fi salvat.

Câinele a murit în aceeași zi în care unul dintre frații pe care i-a salvat a împlinit 11 ani.

Oriley, băiețelul de 10 ani, spune că suferă după moartea lui Zeus.

„Era un câine credincios și l-am iubit din toată inima. Mă jucam cu el mereu. Sunt trist și îmi e dor de el”, a spus copilul.

Citeşte şi:

Un român din Italia a pus câinele pitbull pe polițiști! „Nu vă apropiați!”

Sancțiunea primită de o femeie din București care și-a abandonat câinele într-o intersecție. Cum și-a explicat gestul

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare