Patroana unui club erotic BDSM din Bavaria a căutat un an întreg un client din România care nu i-a achitat nota de plată, 1451,80 de euro. Femeia avea numele bărbatului şi îl văzuse într-o imagine live pe telefon, pe Whatsapp, atunci când bărbatul făcuse programarea.

Pentru că bărbatul nu a mai mers în club, patroana acestuia a început să-l caute. A descoperit pe internet că numele pe care îl avea era al unui cioban român care făcea afaceri cu o asociaţie de crescători de ovine din Bavaria. A mers la asociaţie, apoi la consulatul român de la Munchen şi cu un ordin de la instanţă a obţinut adresa de acasă din România a ciobanului.

Acesta nu a plătit, așa că a fost somat de un tribunal din Munchen să se prezinte la proces. Dacă nu mergea, ar fi fost adus cu poliţia. Aşa că a fost nevoit să plătească drumul în Germania şi să ajungă faţă în faţă cu patroana clubului. Abia actunci aceasta a realizat că fusese păcălită.

Bătrânul venit la tribunal nu era cel care făcuse rezervarea, scrie www.wbs-law.de, citat de observator.tv.

Patroana clubului erotic a fost obligată de instanţă să îşi ceară scuze ciobanului român, să îi plătească 300 de euro daune morale şi cheltuielile de transport din România în Germania.


Citește și

Carmen Brumă o duce bine după Sărbători. Programele sale de slăbit sunt la mare căutare!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste