Mergi direct la conținut »
Un copil de doi ani a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un copil de doi ani a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc

Un copil de doi ani a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc

Incidentul a avut loc în Washington, Statele Unite. Copilul de 20 de luni a fost lăsat singur în cameră de mama lui și s-a cățărat pe fereastră. El a căzut de la etajul șase al blocului pe capota unei mașini.

De Andreea Radu,

Norocul micuțului a fost un bărbat pe nume Edward Lu care a decis să meargă cu bicicleta la serviciu și nu cu mașina parcată în fața blocului în care locuia copilul alături de familia lui.

„Dacă aș fi condus nu știu ce s-ar fi întâmplat. Suntem norocoși că am ales să pedalez, nu să șofez”, a spus proprietarul mașinii. „Nu cred în miracole, dar nu știu cum altfel să numesc ce s-a întâmplat”, a mărturisit Edward, potrivit newsweek.com.

Copilul care a căzut în gol 20 de metri este rănit grav, dar în stare stabilă. El a fost preluat de paramedici și transportat de urgență la spital.

În luna martie a acestui an, în România, un copil de un an și șapte luni a murit după ce a căzut de la etajul 4 al locuinței din Sibiu, de pe strada Vrancei, din cartierul Ștrand.

Foto: GOOGLE MAPS


Comercianți de obiecte vechi, un restaurator și oameni de afaceri vor fi audiați la DIICOT în dosarul „Tezaurul de la Moscova 2”!


 

Close
Închide
  Close