MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 11:47

Un copil din Iași a murit după ce a intrat sub roțile unei mașini. Bunica lui a murit tot în accident rutier în urmă cu doi ani, aproape în același loc

Distribuie

Un copil din Iași a murit după ce a intrat sub roțile unei mașini. Bunica lui a murit tot în accident rutier în urmă cu doi ani, aproape în același loc.

Doi copii din comuna Ciurea, județul Iași, au fost spulberați de o dubă. Unul dintre ei a murit, iar celălalt se zbate între viață și moarte, a anunțat bzi.ro

Cei doi băieți s-au urcat pe un skateboard și au ieșit de pe un drum lăturalnic pe unul principal. O dubă care circula regulamentar i-a spulberat pe cei doi, chiar dacă, după spusele șoferului, viteza cu care circula era de maximum 40 de kilometri la oră.

Rănile pe care le-au suferit cei doi copii au fost extrem de grave. Medicii au fost rezervați în privința șanselor lor de supraviețuire.

Un copil din Iași a murit după ce a intrat sub roțile unei mașini. Bunica lui a murit aproape în același loc

„Accidentul rutier a implicat două victime, de 9 și 7 ani. La fața locului au intervenit un echipaj de la ambulanță și un echipaj SMURD. Copilul de 9 ani era în stop cardio-respirator, cu politraumă, șoc cu multiple fracturi, fractură de bazin, fractură de femur, cu oprire cardiacă, care a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate de medicul SMURD și a fost transportat în stare foarte grava în UPU «Sf. Maria». Al doilea copil, traumă cranio-cerebrală, a fost preluat de către echipajul de la ambulanță și transportat în UPU Spitalul «Nicolae Oblu»”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Chiar dacă medicii au reușit să-l resusciteze pe copilul în vârstă de 9 ani și l-au transportat la spital, la scurt timp acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Nicolaie Buta, copilul în vârstă de 9 ani, a murit la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, la scurt timp după accident. Dragoș Bălan, al doilea copil implicat în accident, se află în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie.

Familia copilului dispărut este lovită parcă de un blestem. În urmă cu doi ani, tot un accident rutier a fost cauza decesului bunicii băiatului

„Eu nici nu vreau să mai aud de așa ceva. Mama a fost omorâtă de un șofer la câțiva metri distanță de locul în care s-a produs accidentul acum, nu mai vreau să mai trec prin așa ceva”, a precizat unchiul copilului.

„Copiii sunt copii, nu ai ce să le faci, ies în drum, se joacă, asta este, dar eu cred că ar trebui supravegheați. Omul ăsta de la volan a spus că nu i-a văzut, oricui i se putea întâmpla așa ceva… Își dorește cineva să nenorocească un copil? Nu se poate. Doamne ferește, am și eu copii și nepoți, dar nu-i scap din ochi”, a spus o vecina de-a familiei.

Un alt accident teribil a avut loc zilele trecute la Iași.


Citește și: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Începe școala la Zoo! Conducerea Grădinii Zoologice din Băneasa le-a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!

Citește mai multe despre blestem, bunica, Deces și Iași pe Libertatea.

Comentarii