Mergi direct la conținut »
Un deținut aflat în permisie a împiedicat un furt în tramvaiul 32. Hoțul l-a tăiat cu un cuțit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un deținut aflat în permisie a împiedicat un furt în tramvaiul 32. Hoțul l-a tăiat cu un cuțit

Un deținut aflat în permisie a împiedicat un furt în tramvaiul 32. Hoțul l-a tăiat cu un cuțit

Un deținut aflat în permisie a împiedicat un furt în tramvaiul 32 din București și a fost tăiat cu un cuțit de hoțul prins asupra faptului. Deținutul primise o permisie de 24 de ore pentru comportamentul bun din penitenciar și s-a implicat văzând un individ care încerca să sustragă un telefon mobil dintr-o poșetă.

De Mihai Niculescu,

Deținutul execută o pedeapsă privativă de libertate la Penitenciarul Rahova și se îndrepta spre casă, pentru a se bucura de ziua de libertate. A ajuns însă la spital, după ce a făcut o faptă bună, împiedicând furtul din tramvaiul 32. Individul violent a fost imobilizat de ceilalți călători până la venirea Poliției

În data de 30.01.2019, începând cu orele 10:00, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 – 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10:40 , în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoană de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere”, se arată într-un comunicat transmis Mediafax de reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

Deţinutul i-a atras atenţia victimei, iar hoțul a devenit agresiv şi l-a tăiat cu un cuţit. Omul are o tăietură la cap şi la urechea stângă.

Potrivit Poliției Capitalei, agresorul a fost împiedicat de ceilalți călători să fugă. Oamenii au apelat serviciul 112 iar polițiștii l-au identificat și reținut. Individul a fost dus la Secția 18 de Poliție pentru audieri, oamenii legii urmând a solicita arestarea preventivă .

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice. Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

 


Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”


 

Close
Închide
  Close