MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 16:21

Un deținut și-a secționat penisul în momentul încarcerării la Penitenciarul Botoșani

Distribuie

Un deținut în vârstă de 35 de ani, care fusese arestat pentru viol, a recurs la un gest extrem, miercuri, în momentul încarcerării la Penitenciarul Botoșani.

Deținutul și-a secționat penisul în momentul încarcerării la Penitenciarul Botoșani, folosind o lamă de la aparatul de ras de unică folosință, provocându-și, astfel, o plagă.

Reprezentanții Penitenciarului Botoșani susțin că bărbatul era agitat încă din momentul în care a fost încarcerat. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind însoțit de mascați înarmați.

'Ca și măsuri la nivel de unitate, personalul medical a acordat măsurile de îngrijire, ulterior fiind solicitat sprijinul serviciului medical de urgență, deținutul fiind transferat la UPU Botoșani. La data depunerii în Penitenciar au fost derulate procedurile prevăzute de încarcerare, ulterior persoana a devenit ușor agitată pe fondul unor nemulțumiri de ordin personal cu privire la fapta acestuia', a declarat, conform BotosaniNews, Anna Maria Rotariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoșani.

Deținutul a revenit în unitate, miercuri seară, acesta fiind în stare stabilă și sub supravegherea personalului medical.

Conducerea Penitenciarului Botoșani a declanșat și o anchetă disciplinară în acest caz.

Peste 3.000 de deținuți au fost eliberați în 2017, prin recursul compensatoriu, potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor. Dintre aceștia, 872 de deținuți au fost eliberați la cerere, iar 2.595 au fost eliberați condiționat.


Citește și: EXCLUSIV/ De ce nu reușește Cove să slăbească. Mănâncă dulciuri pe ascuns!

Loading...
Comentarii