Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un drum şi mai multe gospodării din Bistriţa-Năsăud au fost inundate, în urma ploilor abundente

Un drum şi mai multe gospodării din Bistriţa-Năsăud au fost inundate, în urma ploilor abundente

Un drum judeţean şi mai multe gospodării de pe Valea Ilvelor, din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost inundate - noaptea trecută - în urma ploilor abundente, potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

De Dragoș Tănase,

În zona podului CFR de pe DJ 172D, la ieşirea din localitatea Măgura Ilvei, carosabilul a fost inundat pe o porţiune de aproximativ 50 de metri.

Tot la Măgura Ilvei, cinci gospodării au fost inundate după ce s-a revărsat pârâul Valea Galeşului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, citat de Someșeanul.

La faţa locului au intervenit serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele afectate.

Ieri, vântul a făcut ravagii în Brașov Harghita și Slănic Moldova: Localități rămase fără curent, brazi smulși din rădăcină, stâlpi de electricitate rupți și copaci căzuți.

FOTO – ISU Bistrița-Năsăud


Citește și… MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Close
Închide
  Close