MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 13:20

Un elev din Ploiești a fost bătut cu scaunul de profesorul de biologie. „Te dau eu cu capul de tablă” / VIDEO

Distribuie

Scene de violență au fost filmate la o școală din Ploiești, unde un elev de clasa a VII-a a fost bătut cu scaunul de un profesor de biologie. Revoltați, părinții au depus o plângere la Poliție, iar o anchetă a fost demarată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Incidentul neobișnuit a avut loc într-una din clasele Şcolii Gimnaziale „Ioan Grigorescu” din Ploieşti, în timpul orei de biologie. Profesorul și-ar fi pierdut cumpătul, după ce un elev i-a cerut să se dea la parte din dreptul tablei pentru a putea vedea ce notase.

Un alt elev a făcut atunci un comentariu: „să se dea cu capul de tablă (n.r. profesorul)”, notează observatorulph.ro.

În acel moment, dascălul a pus mâna pe un scaun cu care l-a atacat pe unul dintre elevi.

Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Scena a avut loc marți, iar imaginile au fost filmate de mai mulți colegi ai elevului agresat. Filmările au ajuns deja în atenția directoarei școlii.

Mai mult, directoarea i-ar fi amenințat pe elevi să șteargă filmările pentru a nu fi sancționați sau amendați, conform sursei citate.

În filmare se vede cu profesorul îl lovește cu un scaun pe elev. Copilul încearcă să fugă și s-a retras în spatele clasei, sărind peste bănci. Elevul a fost urmărit de profesorul de biologie care l-a mai lovit de două ori.

După ce au aflat despre incidentul uluitor, părinţii elevului agresat i-au scos copilului un certificat medico-legal şi au depus plângere împotriva profesorului la Poliţie.

„În urma imaginilor și articolului apărut în presă, ne sesizăm din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și facem cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, conform sursei citate.

De asemenea, o altă anchetă a fost deschisă şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Și în Marea Britanie, o elevă a fost pocnită în cap cu o scândură, în timpul unui scandal la școală.

sursă foto:  observatorulph.ro


Citește și Busculadă într-un club din Italia, în timpul unui concert! Șase morți, dintre care cinci adolescenți, și peste 100 de răniți


 

Citește mai multe despre elev, Ploiești, profesor, scaun și scoala pe Libertatea.

Comentarii