Mergi direct la conținut »
Un femeie din Austria a primit pastile ecstasy de 500.000 de euro prin poștă, în locul rochiilor comandate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un femeie din Austria a primit pastile ecstasy de 500.000 de euro prin poștă, în locul rochiilor comandate

Un femeie din Austria a primit pastile ecstasy de 500.000 de euro prin poștă, în locul rochiilor comandate

O familie din Austria a prmit droguri de 500.000 de euro prin poștă în locul pachetului pe care îl comandaseră. O femeie din orașul Linz a comandat online două rochii, dar când a deschis coletele numai unul dintre ele avea articole de îmbrăcăminte.

De Mihai Niculescu,

În celălalt pachet erau câteva pungi transparente pline cu pastile colorate. Femeia a crezut că sunt pietre decorative, iar bărbatul s-a întors cu pachetul la poștă. Angajații de acolo și-au dat seama că erau droguri și au alertat poliția.

Polițiștii au stabilit că „pietrele” erau de fapt pastile de ecstasy, nu mai puțin de 24.800, care valorează pe piața neagră în jur de 500.000 de euro, arată dpa și Agerpres.

Anchetatorii au aflat că drogurile au fost trimise din greşeală în Austria în loc de Scoţia unde ar fi trebuit să ajungă.

Poliţia britanică a identificat şi a reţinut persoana căreia îi era destinat pachetul, în timp ce anchetatorii olandezi încearcă să-l găsească pe expeditor, potrivit poliţiei austriece.

Close
Închide
  Close