Mergi direct la conținut »
Un individ căutat pentru furturi în Austria, prins la Arad cu telefonul unei femei. Ce s-a întâmplat cu el
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un individ căutat pentru furturi în Austria, prins la Arad cu telefonul unei femei. Ce s-a întâmplat cu el

Un individ căutat pentru furturi în Austria, prins la Arad cu telefonul unei femei. Ce s-a întâmplat cu el

Un individ căutat cu un mandat european de arestare pentru mai multe furturi din Austria a fost prins la furat într-un supermarket din Arad. Bărbatul de 52 de ani tocmai luase telefonul unei tinere din buzunar, dar a fost filmat de camerele de supraveghere ale magazinului.

De Mihai Niculescu,

„În timp ce se afla într-o unitate comercială din municipiu, profitând de neatenţia unei tinere, bărbatul i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei. La scurt timp de la comiterea faptei, cel bănuit de furt a fost identificat şi depistat de poliţişti. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului de 52 de ani, din Lipova, autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul acestui stat”, a precizat pentru Agerpres Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Suspectul este cercetat în libertate, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, și ar putea fi extrădat la încheierea cercetărilor din dosarul de furt deschis acum.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 4-10 februarie 2019


 

Close
Închide
  Close