Mergi direct la conținut »
Un interlop a scos sabia și a distrus mașina unui vasluian care-l înjurase în trafic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un interlop a scos sabia și a distrus mașina unui vasluian care-l înjurase în trafic

Un interlop a scos sabia și a distrus mașina unui vasluian care-l înjurase în trafic

Tânărul de 20 de ani, membru al clanului Tănase, a văzut negru în fața ochilor când a fost înjurat, în trafic, de un vasluian. Nu a stat prea mult pe gânduri și, după o urmărire ca-n filme, interlopul a scos sabia în plină stradă. 

Jean Mărăraşu, zis Brăileanu, face parte din clanul Tănase, unul dintre cele mai periculoase clanuri interlope din Iaşi, potrivit adevarul.ro.

În seara de 25 iunie, tânărul de 20 de ani se afla alături de fratele lui, Narcis Constantin, într-un bolid de lux când a fost încurcat în trafic de un vasluian, Cătălin N.

Jean a fost extrem de deranjat de faptul că vasluianul l-a înjurat și a decis să-i aplice acestuia „o corecție”. Astfel,  l-a urmărit pe Cătălin în trafic și, după ce i-a blocat mașina, l-a lovit cu pumnul în față și i-a distrus autoturismul cu o sabie.

Scenele violente s-au desfășurat în văzul lumii, în faţa unei terase din Iaşi. După incident, poliția l-a acuzat pe Jean de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, distrugere şi ameninţare.


EXCLUSIV/ Liviu Vârciu își voia fosta iubită femeie de casă, dar… Anda Călin s-a reapucat de modeling!


 

Close
Închide
  Close