Mergi direct la conținut »
Sportiv găsit vinovat că a violat o femeie în timp ce dormea! Mesaje șocante trimise de acesta pe Whatsapp au ieșit la iveală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Sportiv găsit vinovat că a violat o femeie în timp ce dormea! Mesaje șocante trimise de acesta pe Whatsapp au ieșit la iveală

Sportiv găsit vinovat că a violat o femeie în timp ce dormea! Mesaje șocante trimise de acesta pe Whatsapp au ieșit la iveală

Alex Hepburn, un jucător de cricket din Marea Britanie, a fost trimis în judecată, fiind găsit vinovat că ar fi violat o femeie în timp ce ea dormea. Instanța a anulat al doilea cap de acuzare, emis pe numele sportivului, în legătură cu abuzarea aceleiași victime.

De Răzvan Mihalașcu,

Fostul jucător al echipei de cricket Worcestershire CCC a negat ambele acuzații în legătură cu presupusul atac care a avut loc pe 1 aprilie 2017, în apartamentul său din Worcester, Marea Britanie. După 10 ore de deliberări, magistrații Curții Regală din Worcester l-au trimis în judecată pe Alex Hepburn, sub acuzația de viol. Sportivul urmează să primească sentința în acest dosar pe 30 aprilie, scrie Mirror.

Potrivit procurorilor, Alex Hepburn, în vârstă de 23 de ani, a violat o femeie în timp ce ea dormea. Victima tocmai întreținuse relații sexuale consimțite cu Joe Clarke, colegul de echipă de la acea vreme a lui Hepburn.

Tânăra a declarat în instanță că a fost șocată după ce a deschis ochii și și-a dat seama că făcea sex oral cu Hepburn și nu Clarke, care dormea în altă cameră din apartament. Anterior, ea a spus că s-a trezit în timp ce Hepburn o abuza sexual.

Femeia a mărturisit că era dezbrăcată și s-a baricadat în baie, nu înainte de a-i spune lui Hepburn: „M-ai găsit dormind și ai profitat de mine”

În apărarea sa, Alex Hepburn a spus că tânăra l-a sărutat și l-a privit în ochi, lăsând de înțeles că este de acord să întrețină partida de sex care a durat aproape 20 de minute. Jucătorul de cricket a declarat în fața juraților că a rămas perplex după ce femeia l-a împins și apoi l-a întrebat: „Unde e Joe?”

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

În timpul procesului, magistrații au precizat că Hepburn și Clarke, foști jucători importanți ai echipei de cricket England Lions, au creat un grup „de băieți” de WhatsApp, cu doar câteva zile înainte de abuz.

Membrii grupului își împărtășeau experiențele sexuale cu fete pe care le catalogau drept „prospături” și „reîncălzite”, în funcție de performanțele din pat.

„Erau membri pe un grup de WhatsApp. Se numește Stat Chat, iar conversațiile nu erau despre cricket, ci despre numărul fetelor cu care făceau sex”, a precizat avocata Miranda Moore, conform sursei citate. 

De cealaltă parte, Hepburn a catalogat mesajele ca fiind „dezgustătoare” și a spus că acestea nu îl reprezintă ca persoană. Ulterior, a recunoscut că a trimis mesaje „dezgustătoare, oribile și stânjenitoare” prin aplicația WhatsApp pentru a stabili regulile unei concurs sexual.

Judecătorul i-a spus lui Hepburn că în cazul său condamnarea la închisoare este „inevitabilă”.

sursă foto: worcesternews.co.uk


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Close
Închide
  Close