De Raluca Diaconu,

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, medic stomatolog în Timișoara, și-a luat viața marți după-amiază, în casa în care locuia împreună cu soția și cu băiețelul de doar câțiva ani. Acesta și-a tăiat venele la ambele mâini., potrivit unor surse din rândul anchetatorii care anchetează tragedia.

Bogdan Chișevescu a fost un medic dentist respectat în comunitatea din Timișoara. Cei care îl cunosc spun că își făcea meseria cu pasiune și că era unul dintre cei mai buni stomatologi din oraș. Lucra împreună cu soția la un cabinet, a fost și asistent universitar, însă în ultimele luni se pare că nu se mai înțelegea cu soția lui, căreia i-a lăsat un mesaj uriaș de adio pe Facebook.

În postare, bărbatul a detaliat felul în care relația lor s-a deteriorat și o învinovățește pe femeie că își dorea să își refacă viața fără el.

„Mie ce îmi mai rămâne? Să mă uit la tine cum îți neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru că ești prea ocupată să te distrezi? Chiar crezi că sunt atât de prost? Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător!”, a scris bărbatul într-o postare publică pe Facebook.

A fost găsit fără suflare chiar de soție, cu o funie largă în jurul gâtului și cu venele tăiate la ambele mâini. Se pare că a încercat să se spânzure, dar nu a reușit, așa că a decis să-și taie venele la ambele mâini.

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre