MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 15:40

FOTO | Un model este determinat să aibă cel mai mare fund din lume. Ce mănâncă pentru a-și atinge visul

Distribuie

Tânăra din Suedia ține o dietă bogată în calorii pentru a-și împlini visul de a avea cea mai mare parte dorsală din lume. 

Natasha Crown, 24 de ani, din Gothenburg, își urmărește cu determinare visul de a avea cel mai mare fund din lume, potrivit dailymail.co.uk.

Ea s-a îngrășat în mod intenționat 25 de kilograme, mâncând pizza, paste și nu mai puțin de 15 borcane de Nutella pe lună.

Tânăra spune că primul lucru pe care îl face când se trezește de dimineață este să-și examineze fundul în oglindă și, deși a căpătat proporții, ea spune că îl vrea mai mare de atât.

Mai mult, fata a apelat și la operații prin care i s-a extras grăsime din corp care a fost folosită la mărirea feselor. „Aveam 20 de ani când am avut prima procedură și da, aș spune că sunt obsedată. Poate sufăr de o tulburare dismorfică a corpului sau ceva, dar nu simt asta. Cu siguranță îl vreau mai mare”, spune Natasha.

Derierul ei i-a adus fani loiali pe Instagram. Modelul care postează cu regularitate poze pe rețeaua de socializare are 80.000 de urmăritori.

Nu toată lumea este însă încântată de alegerile de viață pe care le face Natasha. Părinții ei au rugat-o de nenumărate ori să se oprească din a-și altera trupul.

Citește mai multe despre Natasha Crown, fund, ingrasat și model pe Libertatea.

Comentarii