Mergi direct la conținut »
Un papagal a ajuns pe mâna poliției după ce a anunțat stăpânii despre sosirea agenților | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un papagal a ajuns pe mâna poliției după ce a anunțat stăpânii despre sosirea agenților | VIDEO

Un papagal a ajuns pe mâna poliției după ce a anunțat stăpânii despre sosirea agenților | VIDEO

Un papagal a ajuns pe mâna poliției din Brazilia după ce și-a anunțat stăpânii despre sosirea poliției.

De Dana Aramă,

 

La începutul acestei săptămâni, o patrulă de poliție din Teresina a observat pe stradă un bărbat care cumpărase droguri dintr-o casă cunoscută ca aparținând Indiei, o femeie care a fost arestată de două or pentru trafic de substanțe interzise.

Polițiștii au descins imediat în casa respectivă, însă nici bine nu au intrat când s-a auzit „Mama, poliția!”. Cel care îi avertizase pe cei din casă de sosirea poliției a fost un papagal.

„Trebuie să fi fost antrenat pentru asta”, a declarat comandantul Mello după incident.


În ciuda avertismentului papagalului, a fost arestat partenerul de viață al Indiei, prorpietara papagalului. Edvan, în vârstă de 30 de ani, avea asupra lui patru pachete de cocaină. De asemenea, fiica cuplului, în vârstă de 16 ani, avea ascunsă marihuana în lenjeria intimă.

Papagalul va fi transferat de poliție la o grădină zoologică din Teresina, potrivit news.culturacolectiva.com.

Citește și:

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”

 
 
Close
Close
Închide