Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze

VIDEO | Un polițist a oprit traficul într-o intersecție aglomerată pentru a ajuta un bătrân să traverseze

Polițistul Mircea Lucuță, în vârstă de 38 de ani, a fost filmat când a blocat circulația într-o intersecție foarte aglomerată din Oradea, unde se întretaie Bulevardele Magheru și Traian.

Poliţistul se afla în intersecţia respectivă când l-a observat pe pensionar stând dezorientat lângă pasajul subteran destinat pietonilor şi a oprit maşina ca să discute cu el, a informat bihoreanul.ro.

Aşa a aflat că bătrânul în vârstă de 90 ani nu putea să coboare din cauza vârstei, motiv pentru care, fără să stea pe gânduri, a oprit circulaţia pe bulevard, blocând traficul cu mașina de poliție, şi l-a însoţit pe pieton până pe trotuarul din partea opusă a străzii.

E polițist din 2002

Unul dintre şoferi a filmat întregul moment şi a postat filmarea pe Grupul de Facebook Infotrafic al Județului Bihor. „Gestul contează, în gesturile mici se ascund oamenii mari!”, a comentat unul dintre internauţi.

Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, acesta este poliţist din 2002. „Colegul nostru era de serviciu şi a sesizat că pensionarul este dezorientat şi s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, aşa că a decis să-l ajute”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close