MENIU CAUTĂ

Un polițist de frontieră din Vama Sculeni a luat 50 de euro șpagă, apoi a sunat la DGA

Distribuie

Un polițist de frontieră din Vama Sculeni a luat 50 de euro șpagă de la un cetățean moldovean, apoi a sunat la Direcția Generală Anticorupție. Individul care voia să intre în România fără a avea acest drept a fost prins imediat de ofițerii anticorupție și a recunoscut fapta.

Polițistul de frontieră de la Vama Sculeni, Iași a sesizat DGA-ul supă ce un cetăţean din Republica Moldova a vrut să-i ofere ca mită 50 de euro.

Un agent de poliţie de frontieră din cadrul ITPF Iaşi, punctul de trecere al frontierei Sculeni a formulat un denunţ telefonic la Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi, cu privire la faptul că un cetăţean din Republica Moldova i-a oferit o sumă de bani pentru a-şi încălca atribuţiunile. A fost constituită echipa operativă care a surprins în flagrant cetăţeanul moldovean, imediat după ce i-a oferit suma de 50 de euro agentului denunţător, cu scopul de a-i permite intrarea pe teritoriul României fără îndeplinirea condiţiilor legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră pentru ziaruldeiasi.ro.

Moldoveanul este cercetat în stare de libertate deoarece şi-a recunoscut fapta. Poliţiştii de la Albiţa au sesizat DGA și marți, când un cetăţean moldovean a încercat să-i mituiască cu suma de 100 de euro, pentru a fi lăsat să intre în România, cu toate că avea interdicţie pentru că depăşise termenul de şedere.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


VIDEO EXCLUSIV/ ”Cerșește” pe stradă cu un Stradivarius de 7 milioane euro! Incredibil, Edvin Marton a cucerit trecătorii fără ca lumea să-l știe


 

Citește mai multe despre frontiera și spaga pe Libertatea.

Comentarii