Mergi direct la conținut »
Gestul unui preot pentru pacienții spitalului din Motru. "Un părinte de nota 10"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Gestul unui preot pentru pacienții spitalului din Motru. „Un părinte de nota 10”

Un preot din Motru, județul Gorj, a donat Spitalului Municipal din oraș șase televizoare, pentru pacienții unității medicale. Gestul său a fost imediat lăudat de beneficiari.

De Dragoș Tănase,

„Un părinte de nota 10. Mereu a ajutat oamenii care au avut nevoie, mai ales pe cei internați în spital”, a spus o femeie internată în spitalul respectiv.

Părintele Cruceru nu este la prima astfel de acțiune umanitară, în special pentru unitatea medicală ori familii nevoiașe. Pentru asta, ca și acum, folosește bani strânși din donații, scrie pandurul.ro.

„Azi (vineri, 1 februarie -n.r.), cu ajutorul unei familii din Motru, am dăruit șase televizoare pentru saloanele Spitalului Municipal Motru”, a anunțat preotul Valerian Cruceru.

Și gestul unei românce a impresionat locuitorii unui oraș italian. Vezi ce mesaj a afișat în vitrina magazinului său!

În schimb, anul trecut, în decembrie, au fost acuzații grave la adresa unui medic de la Spitalul din Motru. A ținut un fost miner cu degerături trei zile, fără a fi operat, iar bărbatul a murit.

Spitalul Municipal Motru (FOTO: igj.ro)

Spitalul Municipal Motru (FOTO: igj.ro)

FOTO: Facebook.com/valerian.cruceru


Citește și… Tânărul care și-a înjunghiat fosta profesoară avea o condamnare „cu amânare” şi fusese iertat de prima lui victimă


 

Close
Închide
  Close