Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un profesor s-a aruncat pe un pitbull care a intrat într-o școală și a făcut ravagii. A mușcat cinci elevi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un profesor s-a aruncat pe un pitbull care a intrat într-o școală și a făcut ravagii. A mușcat cinci elevi

VIDEO | Un profesor s-a aruncat pe un pitbull care a intrat într-o școală și a făcut ravagii. A mușcat cinci elevi

Un câine deosebit de periculos, un pitbull, a făcut prăpăd în curtea unei școli din Oklahoma, Fillmore Elementary School. Incidentul a avut loc pe 17 noiembrie.

Câinele, ai căror proprietari n-au fost găsiți, a pătruns în curtea școlii și a mușcat cinci elevi. Animalul nervos și-a făcut loc și în interiorul școlii, speriindu-i pe ceilalți elevi, a dezvăluit the mirror.

Profesorul – erou

Profesorul Lee Hughes a riscat orice și s-a aruncat asupra animalului, reușind să-l țină până când elevii, toți potențiale victime ale fiarei dezlănțuite, au intrat în sălile de clasă.

 Acesta a ținut animalul până când a venit poliția și l-a ridicat. „Tocmai ai salvat pe cineva”, i-a spus sergentul Jesse McRay, când a ajuns la fața locului.

„Vom face «Ziua Lee Hughes» sau ceva de genul în școală, în cinstea profesorului-erou”, a anunțat Susan Martin-Rachels, directoarea școlii.

Cei cinci copii mușcați de câine sunt în afara oricărui pericol.


Drapele de Centenar de 125.300 de lei. Primăria Sectorului 1 împarte asociațiilor de proprietari 1.400 de steaguri

 
 
Close
Închide