Mergi direct la conținut »
VIDEO| Un rinocer a atacat o mașină cu turiști în timpul unui safari în Mexic
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO| Un rinocer a atacat o mașină cu turiști în timpul unui safari în Mexic

VIDEO| Un rinocer a atacat o mașină cu turiști în timpul unui safari în Mexic

Un rinocer a atacat o mașină cu turiști în timpul unui safari în Mexic, iar imaginile au fost surprinse de un alt turist aflat într-o mașină din spate și postate online, scrie BBC News.

Incidentul a fost filmat de Josue Fernando Gonzalez Aguilar în timpul unei plimbări în parcul Africam Safari din statul Puebla, situat în centrul Mexicului.

În imagini se vede rinocerul care lovește de mai multe ori cu cornul mașina de teren neagră în care se află turiști și apoi, continuă să urmărească vehiculul care a reușit să plece de pe loc în ciuda loviturilor. Animalul continuă să urmărească mașina și după ce aceasta pleacă și o lovește în continuare în bara din spate.

În parcul Africam Safari, turiști pot să se plimbe cu mașinile personale, în timp ce în jurul lor animalele circulă în libertate.

Reprezentanții parcului spun că astfel de incidente sunt foarte rare și că furia rinocerului a fost provocată de faptul că în apropiere se afla o femelă pe care încerca să o impresioneze.


Citește și: Cine sunt cei doi piloți implicați în accidentul aviatic de la Suceava. Aveau mii de ore de zbor la manșă


 

Close
Închide
  Close