MENIU CAUTĂ

Un român a evadat din curtea Tribunalului din Brescia după ce a cerut să fumeze o ţigară

Distribuie

Un român de 30 de ani a evadat de sub paza gardienilor din Brescia, Italia, după ce a cerut să fumeze o ţigară și i s-a permis acest lucru.

Marius Marmură a profitat de neatenția polițiștilor și a urcat pe o mașină apoi a sărit peste gardul tribunalului și s-a făcut nevăzut, scrie presa italiană.

Românul era prezentat instanței după ce a fost reținut în baza unui mandat european de arestare pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de 7 ani şi jumătate de închisoare pentru furt şi violenţe grave.

„Ce s-a întâmplat astăzi la Curtea din Brescia este de necrezut. Îndrăzneala de care a dat dovadă un infractor condamnat la închisoare în prezenţa oamenilor legii trage un semnal de alarmă şi ar putea crea probleme serioase la siguranța polițiștilor, deținuților, cetățenilor, magistraților și angajaților. Suntem convinşi că românul va fi capturat în curând, dar această problema serioasă aduce la lumină prioritățile de securitate, adesea trecute cu vederea, cu care au de a face zilnic femeile și bărbații din cadrul Poliției Penitenciare”, a declarat pentru agenpress.it Alfonso Greco, secretar regional pentru Lombardia din cadrul Sindicatului Poliției Penitenciare Autonome SAPPE.

Românul a fost dat în urmărire şi este căutat de Poliţie.

Foto: bresciatoday.it


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii