De Petre Dobrescu,

Pe 15 octombrie, în jurul orei 17.30, românul s-a dus în apropierea unei școli și a abordat-o pe o elevă în vârstă de 12 ani, a notat ziarulromanesc.es.

Acuzatul a întrebat-o pe fetiță ce vârstă are, și fetița i-a răspuns. În acel moment, acuzatul i-a spus: „Ești foarte bună pentru 12 ani” («Estás muy buena para 12 años»).

El a continuat să se alături de fetiță, privind-o și „atingându-i partea laterală”, după care i-a oferit 100 de euro pentru ca ea să meargă cu el.

A agresat mai multe femei și trăiește din ajutor social

Bărbatul a mai avut și alte derapaje comportamentale. El i-a făcut semne „lascive” unei femei, care l-a recunoscut după trei zile și a chemat poliția pentru a-l identifica.

În alte ocazii, el a făcut gesturi „de natură sexuală” la adresa altor femei, constând în propuneri verbale sau gestuale.

Românul a fost reținut pentru o infracțiune de corupere de minori, pedepsită cu închisoare între 2 și 6 ani.

Procurorul a comunicat că va solicita pentru inculpat o pedeapsă de cel puțin 4 ani de închisoare.

Judecătorul a mai precizat că deținutului „îi lipsesc rădăcinile în Spania, dincolo de semnificația faptului că trăiește cu ajutorul social de cel puțin cinci ani, din moment ce nu are nicio muncă plătită sau familie în Spania”.

Rudele lui, inclusiv singurul lui copil, locuiesc în afara Spaniei, în Germania și în România.

Citeşte şi:

Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

În urma dezvăluirilor Libertatea, profesorul care a devenit medic primar prin uz de fals a fost înlăturat de la șefia Comisiei de Nefrologie. Decizia, luată de Sorina Pintea în ultima ei zi de mandat

Cât a costat vizita președintelui Franței în China: foie gras, gaze și uzine nucleare de 15 miliarde de dolari

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie