Mergi direct la conținut »
Un român beat a făcut live pe Facebook în timp ce conducea pe străzile din Dublin! Scene halucinante | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român beat a făcut live pe Facebook în timp ce conducea pe străzile din Dublin! Scene halucinante | VIDEO

Un român beat a făcut live pe Facebook în timp ce conducea pe străzile din Dublin! Scene halucinante | VIDEO

Un bărbat cu cetățenie română a făcut live pe Facebook în timp ce conducea "mort" de beat pe străzile orașului Dublin. În imaginile șocante se vede cum tânărul vomită, iar apoi continuă să bea, a dezvăluit dublinlive.ie.

Românul Strugurel Lingurar este urmărit de peste 60.000 de prieteni pe rețelele sociale. Strugurel era într-o evidentă stare de ebrietate, iar lângă el avea o halbă de bere.

Strugurel e fan bere

Imaginile cu Strugurel i-au șocat pe irlandezi care l-au numit „un idiot”. El s-a filmat când trecea pe Swords Road, în zona Whitehall. El s-a lăudat și cu sticlele de gin pe care le mai avea cu el.

Într-o altă transmisiune live, bărbatul de 29 de ani prezintă un vitezometru care depăşeşte 200 km, în timp ce conduce cu o sticlă de bere în mână.

În timp ce conducea beat, Strugurel asculta niște manele „de jale”. Imaginile au fost filmate în luna octombrie. Strugurel a șters postarea, ca să nu fie amendat, dar imaginile au fost salvate de alți „prieteni” și urcate pe youtube.


Ce face poliţista din Argeş al cărei soţ şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis

Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Schimbare importantă la Loteria Română! Jucătorii n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică

Close
Închide
  Close