Mergi direct la conținut »
Un român care și-a ucis un prieten în Spania a fost dat pe mâna autorităților de fratele său
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român care și-a ucis un prieten în Spania a fost dat pe mâna autorităților de fratele său

Un român care și-a ucis un prieten în Spania a fost dat pe mâna autorităților de fratele său

Un tânăr român, I.C.M., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în orașul spaniol Herencia, l-a ucis, în urmă cu câteva zile, pe prietenul lui Jesus Mora, în vârstă de 24 de ani.

Românul a lăsat trupul victimei într-o livadă de măslini, a informat observator.tv. El l-a sunat apoi pe fratele lui, care locuiește în  Villarrubia de los Ojos, și i-a spus ce a făcut. Fratele l-a sfătuit să se predea, iar apoi a sunat la poliție, dezvăluind crima comisă de fratele lui.

L-a lovit în gât

Românul a fost dus la reconstituire la patru zile după crimă. El a spus că era bun amic cu victima și, în dimineața tragediei, cei doi mergeau împreună cu mașina victimei spre orașul Miguelturra, unde victima avea un magazin de feronerie, când s-au luat la ceartă.

Cei doi au început să se lovească. Mai întâi, românul a lovit violent cu pumnii, apoi a coborât din mașină, a pus mâna pe o unealtă folosită în agricultură și l-a lovit în gât. El crede că i-a secționat jugulara și a susținut că această crimă a fost pur accidentală, nu premeditată. După ce a văzut ce a făcut, românul s-a urcat la volan și a plecat cu mașina înspre o plantație de măslini, unde a ascuns corpul victimei într-un loc ferit.

Criminalul s-a predat, la câteva ore de la teribilul eveniment. El și-a recunoscut crima. Avocatul criminalului a spus că românul suferă de probleme psihice. Fratele criminalului a dezvăluit că fratele său a trecut recent printr-o depresie. Tot fratele românului arestat pentru crimă a mai dezvăluit că de Crăciun criminalul a fost invitat la masă de familia victimei.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close