Mergi direct la conținut »
Un român condamnat pe viață în Germania a fost prins după 19 ani. Nu se aștepta să mai fie căutat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român condamnat pe viață în Germania a fost prins după 19 ani. Nu se aștepta să mai fie căutat

Un român condamnat pe viață în Germania a fost prins după 19 ani. Nu se aștepta să mai fie căutat

Un român care a primit o condamnare la închisoare pe viață în Germania în anul 2000 a fost capturat după 19 ani. Victor P., care fusese condamnat pentru crimă, complicitate la crimă și jafuri, a crezut că nu-l mai caută nimeni după 19 ani.

Victor P., acum în vârstă de 50 de ani, a fost ridicat de autoritățile germane chiar de pe Aeroportul din Munchen, unde ajunsese cu un avion venit din România, a anunțat bild.de

A zis că e coincidență de nume

După ce a fost prins de autoritățile germane, Victor P. a încercat să-i convingă pe nemți că ar fi vorba de o coincidență de nume.

Până la urmă, criminalul a recunoscut că el este cel căutat și a fost încarcerat.

Victor P. a fost condamnat acum 19 ani, de Tribunalul Districtual Potsdam, la închisoare pe viață pentru crimă, implicare în alte crime şi jafuri. Românul a reuşit să fugă din ţară după pronunţarea sentinţei, el fiind căutat de 19 ani.


Parfumuri cu fulgi de aur de 24 K. Libertatea a aflat secretele parfumeriei de nișă chiar de la fondatorul Jean Phillipe Clermont: „Creez o bucată de eternitate!”

Close
Închide
  Close