De Ciprian Iana,

Asta după ce, în luna decembrie 2018, românul l-a omorât pe o stradă din Palermo pe Aid Abdellah, de 57 de ani, un cetățean francez fără adăpost.

Incidentul s-a petrecut în Piazza Ungheria din Palermo, după ce francezul a fost luat la ochi de român, care a vrut să-l tâlhărească.

Numai că furtul s-a transforamt în crimă, după ce adolescentul din România și-a lovit victima cu un baston până când aceasta a decedat.

La câteva ore după incident, francezul a fost descoperit fără suflare şi plin de sânge de o femeie care lucra la un restaurant din apropiere și care îi dădea mereu micul dejun. 

Conform gazetaromaneasca.com, femeia a dat alarma, iar poliţiştii au declanşat ancheta pentru prinderea criminalului.

Românul a fost identificat de carabinieri în cartierul Ballaro, unde locuia cu fratele lui, pe baza imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au dat de urma criminalului.

La prinderea criminalului a contribuit și un cetățean sârb fără adăpost, care le-a furnizat anchetatorilor informații importante.

În sala de judecată, tânărul și-a recunoscut fapta. ”Am vrut să-i fur banii. Daia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor”, a declarat adolescentul român în faţa procurorilor italieni.

Acesta a mărturisit că a furat din buzunarul victimei 25 de euro și un telefon mobil.

Cu toate că procurorii au solicitat 14 ani de închisoare, judecătorii au decis ca românul să stea 10 ani în spatele gratiilor.

FOTO: gazetaromaneasca.com

Citeşte şi:

Un șofer român a fost luat la ”ia-mă nene” din Germania la Oradea, după ce a lansat un mesaj pe un site de socializare: ”Careva să mă scape de pușcărie, că îi dau foc la mașină”

Cât câștigă un parlamentar din Regiunea Cernăuți, Ucraina, în comparație cu unul din România

Simona Halep, surclasată de o puștoiacă. Lovitura financiară sub centură primită de sportiva din Constanța

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism