Mergi direct la conținut »
Un român de 21 de ani a fost acuzat de viol și de agresiune în Anglia. Instanța l-a declarat nevinovat. Cum s-a apărat acesta
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român de 21 de ani a fost acuzat de viol și de agresiune în Anglia. Instanța l-a declarat nevinovat. Cum s-a apărat acesta

Un român de 21 de ani a fost acuzat de viol și de agresiune în Anglia. Instanța l-a declarat nevinovat. Cum s-a apărat acesta

Ilie Cimpoeșu, un român în vârstă de 21 de ani stabilit în Anglia, a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de viol și de agresiune.  Cimpoeșu a cunoscut-o pe femeie pe 27 octombrie 2018.

Femeia declarase că românul a urmărit-o, însă avocatul apărării a demonstrat că aceștia au plecat împreună, după ce femeia i-a cerut să meargă cu ea, a notat ziarulromanesc.net, citând presa britanică.

Cei doi s-au sărutat pe drum. Românul a declarat că atunci când o ținea în brațe a atins-o într-o zonă intimă. Apoi a alunecat și au căzut amândoi într-un tufiș.

Un trecător care văzuse mai devreme perechea ținându-se de mână, s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Acesta a declarat că Cimpoeșu și femeia au ieșit din tufiș. Românul a declarat că a luat-o la fugă din cauză că a crezut că trecătorul era partenerul femeii și nu a vrut să fie luat la bătaie.

Cu privire la faptul că ADN-ul femeii a fost găsit în zona genitală a bărbatului, acesta a spus că probabil s-a atins acolo în timpul somnului, iar experții au confirmat că această metodă de transfer ar fi posibilă.


Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

 
 
Close
Închide