Mergi direct la conținut »
Cine era bodyguard-ul român de 33 de ani, ucis la Londra. Mesajul sfâșietor al iubitei sale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cine era bodyguard-ul român de 33 de ani, ucis la Londra. Mesajul sfâșietor al iubitei sale

Cine era bodyguard-ul român de 33 de ani, ucis la Londra. Mesajul sfâșietor al iubitei sale

Tudor Simionov, un român de 33 ani, angajat al unui club din Londra, care se mutase de doar două luni la Londra, a fost ucis de un grup de bărbați, care încercau să intre fără invitație la o petrecere de Revelion, aceștia fiind înarmați cu mai multe arme albe.

Alături de acesta, au fost atacați alți doi bărbați și o femeie, care au ajuns la spital, cu răni care nu le pun în pericol viața. Poliția Metropolitană a anuntat că este vorba despre doi bărbați de 37 și 29 de ani au fost răniți prin înjunghiere, precum și o femeie pe 29 de ani. Ei au fost transportați la spital în stare stabilă. Pe Tudor, presa britanică l-a numit un erou, dar acest lucru nu mai are nicio importanță păntru iubita sa, Mădalina Anghel, care este sfâșiată de durere, mai ales că cei doi plănuiau să se căsătorească și se mutaseră în Marea Britanie pentru o viață mai bună.

„Nu mă pot gândi la el la trecut. El era viitorul meu soț și am venit la Londra din România pentru o viață mai bună. Nu pot explica în cuvinte în ce durere mă aflu. A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună.”, a spus Mădălina, citată de Evening Standard.

Mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie, acolo având loc o petrecere exclusivistă. Românul era unul dintre cei şase oameni care asigurau paza şi ordinea la intrare.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii săi, dar a fost rănit cu o sabie. Apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat direct în inimă.

”Incidentul s-a petrecut în afara unui local unde se ținea o petrecere privată. Mai mulți martori ne-au dat informații, iar mulți au și filmat atacul cu telefoanele mobile. Decedatul și ceilalți doi bărbați lucrau ca bodyguarzi la petrecere. Femeia a fost atacată în timp ce ajuta angajații să țină închise ușile”, a declarat inspectorul Andy Partridge, de la Poliția Metropolitană.

FOTO – Facebook.com


Citește și… REPORTAJ | Vis de copil. Floriana, copila de 10 ani care a devenit prinţesă pentru o zi, în „palatul” stilistului Cristi Pascu


 

Close
Închide
  Close