Mergi direct la conținut »
Un român din Zaragoza a nenorocit o fetiță de patru ani fiindcă plângea: "Nu i-am dat decât un șut!". Copila e în comă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Zaragoza a nenorocit o fetiță de patru ani fiindcă plângea: "Nu i-am dat decât un șut!". Copila e în comă

Un român din Zaragoza a nenorocit o fetiță de patru ani fiindcă plângea: „Nu i-am dat decât un șut!”. Copila e în comă

Constantin M., un bărbat român în vârstă de 30 de ani, i-a șocat pe locuitorii cartierului Gancho, din orașul Zaragoza. Acesta trăiește alături de o femeie din Spania, Elena Y. L., în vârstă tot de 30 de ani, care are o fetiță de patru ani.

Deranjat că fetița plângea, bărbatul i-a dat una de a băgat-o direct în comă.  Fetița a fost transportată de urgență la spitalul de copii din Zaragoza și a fost operată de urgență la cap. Doctorii spun că este posibil să rămână cu daune neurologice pe viață, după ce a fost bătută cu sălbăticie de partenerul mamei sale.

„Nu i-am dat decât un șut”, a spus bărbatul. Fetița a ajuns la spital cu vânătăi peste tot, cu urme de lovituri la cap și medicii se temeau că e în moarte cerebrală, a anunțat ziarulromanesc.es.

Medicii au anunțat autoritățile, iar bărbatul a fost reținut de Poliția din Aragon.


Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită

Close
Închide
  Close