De Daniel Ionașcu,

Prin intermediul platformei se pot găsi meșteri din construcții, instalații, închirieri, tâmplărie, amenajări interioare și exterioare, dar și croitorie, marochinărie, mobilă la comandă, organizări de evenimente, transport, servicii cosmetice, grafică, design, servicii juridice, servicii de publicitate, servicii medicale, servicii financiare, de consultanță sau altele.

”Uber-ul pentru servicii” funcționează cu notificări directe

”Prin această metodă, prestatorii de servicii disponibili în acel moment vor putea contacta direct beneficiarul, prin diverse metode practice: e-mail și telefon, dar și prin mesageria privată, existând posibilitatea transferului de fișiere. Totodată, și beneficiarul poate contacta un prestator folosind aceleași canale de comunicare sau folosind funcția avansată de căutare”, se arată într-un comunicat.

Aplicația are ca scop simplificarea și eficientizarea găsirii unui prestator de servicii care să răspundă nevoilor consumatorului sau pentru a identifica potențiali clienți, exact cum Uber face legătura între cei care caută un mijloc de transport și cei care sunt dispuși să folosească mașina personală pentru acest serviciu.

Ce trebuie să faci

Cei care se află în căutarea unui meșter sau are o nevoie specifică trebuie să se înregistreze pe site-ul vreauservicii.ro și să își completeze profilul personal. Ulterior, se completează cererea, în funcție de nevoile fiecăruia.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Mai departe, prestatorii de servicii care oferă ceea ce solicită clientul vor fi notificați instantaneu.

Paul Condilă, un programatori din România, a inventat ”Uber-ul” pentru servicii. Captură a aplicației din Google Play Store

Aplicația, disponibilă pe Android

De asemenea, utilizatorii vor vedea toți prestatorii din categoria de servicii căutată și din județul indicat și îi pot contacta fie prin mesageria privată, fie pe telefon sau email. De asemenea, cei care oferă diverse servicii se pot înregistra pe site pentru a primi comenzi.

Aplicația se găsește pe Google Play aici și poate fi descărcată pe orice smartphone sau tabletă Android.

Cine este Paul Condilă, inventatorul aplicației

Dezvoltatorul aplicației este Paul Condilă, un absolvent al Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice, promoția 2005.

Acesta are 17 ani experiență în domeniul IT, fiind specializat în baze de date, tehnologii web și rețele.

Acesta spune că a decis să creeze această aplicație după ce a încercat din greu să găsească un meseriaș care să-i renoveze apartamentul.

Vreau Servicii, aplicatia care iti gaseste zugravi, instalatori, avocati sau medici. Captură din aplicație Vreau Servicii, aplicatia care iti gaseste zugravi, instalatori, avocati sau medici. Captură din aplicație Vreau Servicii, aplicatia care iti gaseste zugravi, instalatori, avocati sau medici. Captură din aplicație

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează