MENIU CAUTĂ

Un român s-a sinucis în Anglia după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten. Ce a declarat femeia care l-a împins spre acest gest disperat

Distribuie

Zoltan Benedek, un român plecat anul trecut la muncă în Anglia, s-a sinucis în iunie 2018, după ce soția l-a anunțat că l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

Zoltan Benedek (30 de ani) s-a mutat în Hull în februarie 2018, iar pe 18 iunie s-a sinucis, a anunțat dailymail.co.uk. Zoltan Benedek se însurase în 2015.

Cazul a ajuns în justiție, iar pe 29 martie a avut loc prima înfățișare în fața tribunalului din Hull. „I-am spus despre aventura pe care o aveam şi mi-a sugerat să ne întoarcem în România. Avusesem o ceartă imensă pe această temă. Era foarte supărat. El mi-a spus apoi să plec şi că nu vrea să mă mai vadă niciodată. M-am simţit vinovată. Nu mai era el”, a declarat soţia sa în faţa anchetatorilor.

Ea a plecat la amant, el s-a îmbătat și s-a spânzurat

„Am plecat să stau cu prietenul soțului meu în acea noapte. Când m-am întors ,la ora 14:00, ușa era încuiată și nu am putut intra. Am văzut silueta a lui Zoltan la fereastră și apoi am plecat.

Când m-am întors acasă în dimineața următoare, am văzut cheia în fața ușii și când am intrat l-am văzut atârnând în faţa scărilor”, a povestit femeia.

Analizele post-mortem au arătat că Zoltan Benedek era în stare de ebrietate atunci când s-a spânzurat, avea o alcoolemie de 233 micrograme de alcool în 100ml de sânge. Femeia a spus că soțul ei bea cel puțin trei beri pe zi singur, dar uneori, c\nd ie;ea cu prietenii, de patru ori mai mult.

Curtea a închis investigația, stabilind că a fost vorba de sinucidere.


VIDEO/ Talismanul lui Helmuth Duckadam. Fostul portar, care azi împlinește 60 de ani, păstrează de jumătate de secol păpușa primită de la bunica

Citește mai multe despre Anglia, roman și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii