De Mihai Niculescu,

Accidentul s-a produs în comuna Volovăț, din Suceava. Un tânăr a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de gardul unei locuințe din sat. După ce s-a dezmeticit, șoferul a fugit iar proprietarul locuinței, trezit din somn, a chemat Poliția. Întâmplarea s-a produs în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, în jurul orei 1.00.

Polițiștii din Marginea au găsit un Ford Focus cu multiple avarii. Pe partea carosabilă, cât și în curtea imobilului, au fost identificate mai multe elemente de caroserie provenite de la autoturism, inclusiv roata și aripa dreapta față arată monitorulsv.ro.

Polițiștii au făcut câteva verificări și au ajuns la concluzia că autovehiculul lovit era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Burla. Inițial, suspectul a fost căutat acasă, nu a fost găsit astfel că oamenii legii au instituit mai multe filtre rutiere.

Aproape o oră mai târziu, a fost opri la control un autoturism, pe un drum din Burla.

În mașină se aflau doi tineri, unul, în vârstă de 20 de ani, la volan, iar pe bancheta din spate, al doilea, de aceeași vârstă. Cel din spate era Petru Pleșa, suspectul căutat pentru accidentul din Volovăț.

Cel din urmă a recunoscut că a fost implicat în accidentul de la Volovăț și a explicat că a plecat de la fața locului pentru că s-a speriat. Acesta l-a chemat să îl ia de la Volovăț pe verișorul său.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că tânărul implicat în accidentul de la Volovăț avea concentrație de 0,75 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce verișorul venit să îi ia avea concentrația de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, tot peste limita pentru care se întocmește dosar penal. Verișorii băuți s-au ales cu dosare penale.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă ar fi ucis din nou, Alexandra a salvat viețile altor fete. Analiza profilerului Poliției Române

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre relația lui Moise Guran cu politica: Cum să te mai creadă publicul?

Klaus Iohannis spune că şi-l doreşte pe Orban premier în continuare

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni