Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer român a ars de viu în urma unui accident în Germania! O rugase pe soție, care trebuia să vină cu el, să rămâna acasă

Un șofer român a ars de viu în urma unui accident în Germania! O rugase pe soție, care trebuia să vină cu el, să rămâna acasă

Alexandru, un tânăr de 24 de ani din Gorj, șofer de TIR, și-a găsit sfârșitul la începutul acestei săptămâni în cabina camionului pe care îl conducea, murind ars de viu în urma unui accident.

„Haos după un accident fatal” relata presa din Germania, după accidentul de luni, de pe o autostradă care ducea spre Berlin. În acea zi, trei TIR-uri au fost implicate într-un accient, la volanul unuia dintre autocamionae fiind un tânăr șofer din Târgu Jiu. Cele trei camioane s-au ciocnit, imediat având loc un incendiu, șoferul de 24 de ani din Gorj rămânând blocat în cabină.

Alexandru se căsătorise recent, scrie gorj-domino.ro, și urma să fie tată. Soția lui se află în stare de șoc, cu atât mai mult cu cât aceasta trebuia să meargă cu el în Germania.

O cunoștință a familiei spune că Alexandru trebuia să fie însoțit de soția lui, atunci când a plecat în Germania, însă a rugat-o să stea acasă:

„Trebuia să meargă și soția lui cu el, dar el i-a spus să stea acasă, pentru că e în lună mare (n.red. însărcinată) și e mai bine să nu vină cu el”, a spus un apropiat, pentru sursa citată.

Andrei, fratele lui Alexandru, a promis să aibă grijă de copilul care urma să vină pe lume și de soția celui care nu s-a mai întos acasă.

„Fratele meu, sa știi ca te iubesc oriunde ai fi. Nu știu de ce Dumnezeu te-a trimis asa devreme in ceruri, nu pot sa cred asa ceva, si iti promit ca nu o sa te uit niciodata … sufletul si inima mea, viata asta crunta si amara sa te ia in halul asta… nu pot sa cred asa ceva… Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de tine, că de urmasul tau iti promit ca o sa am eu grija si de sotia ta, că prin copilul tau o sa te renasti tu… Te iubesc !!!”.

Sursa foto:  gorj-domino.ro

Close
Închide
  Close