Mergi direct la conținut »
Un şofer român de tir, arestat în Germania. E bănuit de crime în serie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un şofer român de tir, arestat în Germania. E bănuit de crime în serie

Un şofer român de tir, arestat în Germania. E bănuit de crime în serie

Un şofer român de tir, arestat în Germania. Bărbatul e bănuit de crime în serie dar și de violuri, în două țări. Este vorba despre o tânără de 27 de ani și  o studentă franceză.

De Livia Lixandru,

Un şofer român de tir, arestat în Germania, după ce a violat și ucis două femei.  Prima fapta cumplită s-a petrecut în sud-vestul Germaniei, în anul 2016, şi cealaltă, în Austria, în 2014.

Un şofer român de tir, arestat în Germania și este acuzat de omor

Ambele victime – o femeie în vârstă de 27 de ani care făcea jogging în Endingen, în Germania, în noiembrie, şi o studentă franceză al cărei cadavru a fost găsit în ianuarie 2014 la Kufstein, în Austria – au fost ucise cu o bară de fier, scrie Realitatea.net. În crima din Austria a fost găsită o bară folosită la camioane. Anchetatorii au folosit date de la taxarea camionului pe drumuri pentru a-l depista pe suspect, însă nu i-au divulgate numele acestuia. Șoferul a negat orice legătură cu cele două crime, potrivit Digi 24.ro.

Close
Închide
  Close