MENIU CAUTĂ

Un șofer român din Franța a trecut de 91 de ori prin punctele de taxare fără să plătească! Datorează statului francez 10.000 de euro

Distribuie

Un șofer român a reușit să treacă de 91 de ori cu camionul pe care îl conducea prin puncte de taxare de pe autostradă, dar a evitat de fiecare dată să plătească taxa.

Românului i-a fost confiscat camionul, iar el a fost reținut și condamnat, a anunțat observator.tv. Șoferul român a fost judecat la tribunalul din Narbonne, unde a declarat că a încălcat legea pentru a face economii.

Românul folosea două metode de trecere a barierelor fără să plătească. Prima era să se apropie foarte încet de barieră şi să o forţeze până se declanşa ridicătorul, apoi trecea.

Cum făcea „trenul mic”

A doua metodă, denumită „trenul mic”, consta în apropierea de maşina din faţa lui şi trecerea imediat după aceasta, aproape lipit de ea, scrie lindependant.fr. El susține că economisea 300 de euro lunar doar trecând fraudulos prin punctele de trecere a barierelor.

Angajatorul a explicat că-i dădea 800 de euro lunar doar pentru a avea bani pentru aceste puncte de pe autostradă.

Şoferul a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare, iar suma pe care o datorează celor care administrează autostrăzile este de 10.000 de euro. În plus, compania care l-a angajat, Vinci Autoroutes, a declarat o daună de 28.600 de euro.


Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Citește mai multe despre șofer și tiruri pe Libertatea.

Comentarii