Mergi direct la conținut »
Un tânăr care a sărit după cruce în Dunăre de Bobotează a fost prins furând!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr care a sărit după cruce în Dunăre de Bobotează a fost prins furând!

Un tânăr care a sărit după cruce în Dunăre de Bobotează a fost prins furând!

Vasilică Ciprian Bălan a fost arestat pentru furt, fiind susprins în fapt în timp ce "acționa" într-un magazin din Brăila. Tânărul de 26 de ani a fost unul dintre cei șapte bărbați care în ziua de Bototează (6 ianuarie) s-a aruncat în Dunăre pentru a recupera crucea aruncată de Arhiepiscopul Casian al Dunării de Jos.

Vasilică Ciprian Bălan a uitat de cele sfinte, de cruce, de tot și s-a dedat la fapte care contravin moralei creștine, a anunțat debraila.ro

„Polițiștii l-au reținut pe un brăilean bănuit că, în perioada 18 – 26 februarie, ar fi comis opt infracțiuni de furt și furt calificat”, au precizat cei de la Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Investigații Criminale au stabilit faptul că Vasilică Ciprian Bălan ar fi pătruns în alte șase magazine de pe raza municipiului, de unde a reușit să sustragă țigări și sume de bani, cauzând un prejudiciu total de 4.231 de lei. Individul a reușit să-i facă pe vânzători să se îndepărteze de tejghele, cerând produse așezate în locuri greu inaccesibile.

Vasilică Ciprian Bălan este recidivis. În urmă cu 9 ani, când era minor, a mai fost prins furând. Atunci, instanța l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.


Peste 500 de elevi învață într-o școală fără acoperiș, în Timișoara. Clădirea distrusă de o furtună, în septembrie 2017, nu a fost reparată nici până acum!

Close
Închide
  Close