MENIU CAUTĂ
25 Ian. 2018 17:10

Un tânăr care s-a iubit în mașina cu iubita minoră, șantajat de familia fetei. Bunica a asistat la scenele fierbinți

Distribuie

Un tânăr care s-a iubit în mașina cu iubita minoră a fost șantajat de familia fetei, care a încercat să obțină 20.000 de lei de la acesta pentru a nu depune plângere. Bunica a asistat la scenele fierbinți dintre nepoata sa minoră și tânăr, dar nu a intervenit de frică.

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Poiana Cristei, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Plângerea a fost făcută pentru viol, dar în cursul cercetărilor aspectele sesizate nu s-au confirmat, motiv pentru care tânărul va fi judecat doar pentru infracțiunea de act sexual cu un minor. În timpul anchetei s-a stabilit că tânărul a întreținut relații sexuale cu o fată, care la momentul respectiv avea 14 ani.

Conform rechizitoriului prezentat de Monitorul de Vrancea, băiatul va fi judecat pentru că în luna iunie a anului 2016 a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, care la momentul respectiv avea 14 ani. Din anchetă a rezultat că băiatul și fata s-au cunoscut în anul 2015, prin intermediul părinților unuia dintre ei. Astfel, între cei doi s-a legat o relație de prietenie, care ar fi durat aproximativ 8 luni. În tot acest timp, cei doi s-au întâlnit de nenumărate ori și au mers împreună la discotecă. Întâlnirile dintre ei ar fi avut loc inclusiv la locuința bunicii fetei, semn că toată lumea știa de relația lor. Pe data de 12 iunie 2016, băiatul a mers cu mașina la locuința bunicii fetei, acolo unde se afla și fata. Din declarațiile persoanelor audiate în cauză a reieșit că băiatul a parcat mașina în curte, după care fata a mers la autoturism și a urcat în el. Inițial pe locul din dreapta față, după care cei doi au mers împreună pe bancheta din spate a mașinii, moment în care s-ar fi consumat și actul sexual între cei doi. Fata a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu băiatul, susținând că acest lucru s-a întâmplat împotriva voinței ei. A afirmat că ea a vrut să se opună, dar nu a reușit, băiatul fiind mult mai puternic decât ea.

Audiată fiind, bunica fetei a spus că a văzut-o pe nepoata sa urcând în mașină, întâi pe bancheta din față și apoi pe cea din spate. De asemenea, ea a mai afirmat că l-a văzut și pe băiat peste nepoata sa, cu pantalonii în vine, dar a susținut că i-a fost rușine să intervină, dar și frică de băiat, motiv pentru care a plecat să aibă grijă animale. Femeia a adăugat că nu știe dacă raportul sexual s-a consumat sau nu împotriva voinței fetei. Bunica le-a spus părinților fetei ce a văzut, moment în care copila a recunoscut cele întâmplate și a spus că totul s-a petrecut împotriva voinței ei.

Băiatul a fost și el audiat și nu a negat faptul că a întreținut raporturi sexuale cu fata. A recunoscut că s-a întâmplat acest lucru, dar a susținut că nu a fost vorba de un viol.

De asemenea, băiatul a mai explicat că a mai dormit cu fata anterior, timp în care părinții ei erau acasă. Băiatul le-a mai spus anchetatorilor că după ce s-a culcat cu fata, familia acesteia l-ar fi contactat și i-ar fi spus că nu-l iartă decât dacă primesc o sumă de bani de la el, respectiv 20.000 lei.


Citește și:  Părinții tinerei ucise de subofițerul MApN, declarații șocante. Are un dosar care s-a muşamalizat pentru că are un cumnat în Poliţie'

Loading...
Comentarii