Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 18 ani a fost declarat mort de doctori. Mama lui a văzut un detaliu incredibil înainte ca acesta să fie incinerat și astfel i-a salvat viața!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un tânăr de 18 ani a fost declarat mort de doctori. Mama lui a văzut un detaliu incredibil înainte ca acesta să fie incinerat și astfel i-a salvat viața!

Gandham Kiran, un tânăr student indian, în vârstă de 18 ani, a fost întors din drumul către crematoriu de un detaliu incredibil observat în ultimul moment de mama lui!

Tânărul din satul Pillalamarri, din statul Telengana, din India, s-a simțit rău pe 26 iunie. A început să vomite și avea febră mare, a notat The Mirror.

Băiatul a fost internat de urgență, dar starea lui nu s-a ameliorat. Mai mult, pe 3 iulie, Gandham a intrat în comă. Doctorii i-au declarat moartea cerebrală și au spus că poate fi deconectat de la aparate.

Mama n-a fost de acord, ci a solicitat ca să mai fie adus și acasă, pentru a-l jeli. Dar a solicitat să fie adus cu tot cu aparatul care îi ține în viață pe cei aflați în comă.

După trei zile a început să vorbească!

Stând la căpătâiul lui, femeia a observat un detaliu șocant. Lui Gandham au început să curgă lacrimi!

Saidamma, mama lui, a declarat cum și-a salvat fiul. „Am fost șocată când am văzut lacrimile în ochii lui. Am alertat rudele, care au chemat un doctor.

Acesta a spus că băiatul avea puls și a apreciat faptul că n-am renunțat la ventilator.

Peste trei zile, Kiran și-a revenit în fire și a început să vorbească cu noi. El a fost deconectat de la aparate și acum urmează tratamentul indicat de medici”.

Familia și prietenii se strânseseră la priveghi când mama a văzut lacrimile și și-a dat seama că fiul ei trăiește. El urma să fie dus apoi spre crematoriu!

FOTO: HTPhoto


Locuri de joacă la 1,5 milioane de euro bucata! Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5, cheltuie 54 de milioane de euro ca să amenajeze 34 de părculețe

Close
Închide
  Close