Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Iași a fost prins de radar circulând cu 140 de kilometri la oră, în oraș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Iași a fost prins de radar circulând cu 140 de kilometri la oră, în oraș

Un tânăr din Iași a fost prins de radar circulând cu 140 de kilometri la oră, în oraș

Un tânăr din Iași a fost prins de radar circulând cu 140 de kilometri la oră, în mijlocul orașului. Șoferul a rămas fără permis de conducere pentru trei luni și a primit și o amendă consistentă. Calculele făcute în urma unor măsurători arată că distanța de frânare la asemenea viteză ajunge la 186 de metri iar șoferul nu are cum să oprească mașina într-o situație urgentă.

De Mihai Niculescu,

„Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional fiindu-i reţinut permisul de conducere deoarece a condus un autoturism pe o stradă din municipiul Iaşi cu viteza de 140 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h“, au precizat reprezentanţii Poliţiei, citați de ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii au acordat sâmbătă 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.190 lei, majoritatea pentru depășirea vitezei legale.


Citește și: Mâncăm mai ieftin decât bulgarii, dar mai scump decât ungurii. Cât costă alimentele de bază în România, comparativ cu alte state din Europa


 

Close
Închide
  Close