Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Vaslui și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Vaslui și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă

Un tânăr din Vaslui și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă

Lucian Radu Popescu, un tânăr de 23 de ani din județul Vaslui, a fost arestat, fiind acuzat că și-a omorât în bătaie verișorul. Crima a avut loc la petrecerea de întoarcere acasă din Germania, pe care bărbatul acuzat de crimă o organizase la birtul din satul Chersăcosu, comuna Stănilești.

Trupul victimei a fost descoperit, la marginea satului, lângă o casa părăsită, de câțiva localnici. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit zeci de lovituri pe trupul bărbatului de 40 de ani.

Procurorii au stabilit că victima, Ionel Popescu, a bătut împreună cu mai mulți cunoscuți la un chef organizat de verișorul său, Lucian Radu Popescu, care tocmai se întorsese din Germania de doar câteva zile, notează vremeanoua.ro.

Un scandal monstru a izbucnit între cei doi verișori care s-au luat la bătaie. În fața anchetatorilor, Radu Lucian Popescu, bărbatul acuzat de crimă, a povestit că a plecat spre casă, iar vărul său l-ar fi atacat. După ce s-au lovit reciproc, tânărul de 23 de ani s-a întors la birtul unde rămăseseră ceilalți petrecăreți și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Lucian Radu Popescu a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a cerut clemență, însă instanța a stabilit ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit localnicilor, bărbatul acuzat de crimă a fost închis pentru tentativă de omor, după ce a lovit un consătean cu un cuțit. În primăvara acestui an, a ieșit din închisoare, pe baza legii recursului compensatoriu.

Tot în județul Vaslui, un bărbat și-a opărit soția pentru că nu a vrut să facă sex cu el. Individul a comis grozăvia de față cu cei trei copii.


Citește și VIDEO/ Au rămas liceenii doamnei Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a fost sărbătorită pentru 65 de ani de activitate pe scena de la Teatrul Metropolis


 

Close
Închide
  Close