Mergi direct la conținut »
Un tată din Bolivia și-a violat fiica timp de 12 ani. Are doi copii cu el și a făcut mai multe întreruperi de sarcină
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tată din Bolivia și-a violat fiica timp de 12 ani. Are doi copii cu el și a făcut mai multe întreruperi de sarcină

Un tată din Bolivia și-a violat fiica timp de 12 ani. Are doi copii cu el și a făcut mai multe întreruperi de sarcină

Un bărbat din Bolivia a fost reținut de poliție. Acesta este acuzat că și-a violet fiica timp de 12 ani.

De Dana Aramă,

 

Poliția din Bolivia l-a arestat pe Gregorio R.A. Acesta este acuzat că și-a violat fiica timp de 12 ani. denunțul a fost făcut chir de victima acestuia, potrivit noticieros.televisa.com.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a declarat că tatăl ei a obligat-o să facă mai multe întreruperi de sarcină.

Abuzurile sexuale au început încă de pe vremea când tânăra din Bolivia avea 14 ani. La început bărbatul a fost foarte violent cu fiica sa, după care a început să o agreseze sexual.

În ciuda întreruperilor de sarcină pe care le-a făcut, tânăra are doi copii cu agresorul, unul în vârstă de 12 ani, iar celălat în vârstă de doi ani.

Tânăra a mărturisit că nu și-a denunțat tatăl până acum de tesamă ca acesta să nu abuzeze sexual și de surorile sale minore. A decis să-l denunțe la poliție după o discuție în urma căreia tânăra i-a spus că vrea să plece de lângă el, iar acesta a încercat să o strângă de gât.


Citește și:

Cazul lui Vincent Lambert. Medicii au început procedura de întrerupere a tratamentului care îl ține în viață pe francezul aflat de zece ani în stare vegetativă

Close
Închide
  Close