Mergi direct la conținut »
Un tată și-a vândut fetița de 1 an pentru a scăpa de datoriile la jocurile de noroc
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tată și-a vândut fetița de 1 an pentru a scăpa de datoriile la jocurile de noroc

Un tată și-a vândut fetița de 1 an pentru a scăpa de datoriile la jocurile de noroc

Chinezul Jiang, din localitatea  Guiyang, provincia Guizhou, a fost arestat pentru trafic de minori. Concret, el este acuzat că și-a vândut fetița de 1 an ca săfacă rost de bani cu care să-și plătească datoriile acumulate la jocurile de noroc.

Chinezul împătimit de jocuri de noroc și-a vândut copilul cu 60.000 de yuani, apoximativ 8.000 de euro, a anunțat dailymail.co.uk.

În noiembrie 2018, Jiang a luat copilul și i-a spus soției că-l duce la mama lui, în orașul Zunyi, la circa 140 de kilometri de Guiyang. Wang, mama micuței, a intrat la bănuieli după ce n-a reușit, timp de aproape trei luni să audă vreo veste de la fiica ei. Soțul, șomer, o scălda în fel și chip când era întrebat de soție despre copil.

I-a mințit și pe cumpărători

Ea a pus mâna, zilele trecute pe telefonul soțului, în care a găsit niște capturi cu conversațiile dintre soțul ei și cei care au cumpărat copilul. Ea a încercat să ia legătura cu bunica fetiței.

Ulterior, a anunțat și autoritățile. Jiang și-a recunoscut vina de a-și fi vândut propriul copil. El i-a mințit și pe cei care au dat bani pentru bebeluș. Tatăl le-a spus celor cărora le-a vândut copilul, un cuplu din orașul Zhoushan, situat la aproximativ 1.850 de kilometri, că părinții acestuia ar fi murit și el n-o mai putea întreține. 


VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea părinților. „Nu poţi să şi cânţi? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit şi prost”

Close
Închide
  Close