MENIU CAUTĂ
, de Theodor Istrate

Un violator eliberat anul trecut din pușcărie ar fi agresat sexual două copile. Bărbatul a fost reținut

Distribuie

Un violator eliberat anul trecut din pușcărie ar fi agresat sexual două copile. Tânărul de 33 de ani a fost reținut, luni, de către polițiști, după ce ar fi agresat sexual două copile, de cinci și opt ani, în scara unui bloc din municipiul Huși. Fetițele au fost luate cu forța de pe stradă. Bărbatul a fost eliberat anul trecut din pușcărie, unde ispășise o pedeapsă pentru viol.

Seria abuzurilor sexuale continuă în județul Vaslui, unde două fete, de numai cinci și opt ani, ar fi fost agresate sexual de către un individ recidivist care a ispășit deja o pedeapsă pentru infracțiunea de viol.

Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l rețină pe tânărul de 33 de ani în urma sesizării făcute de către mama uneia din cele două copile luate cu forța de pe stradă.

Potrivit plângerii făcute de către femeie, bărbatul le-a luat în brațe pe cele două fete într-un bloc din Huși, arătându-le penisul și încercând să le pună să facă sex oral. În acel moment, copila mai mare a reușit să o ”smulgă” pe fata mai mică din brațele agresorului și să fugă din acel imobil.

”În urma acțiunilor întreprinse de către polițiști, autorul a fost identificat. Pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, sub acuzația de agresiune sexuală”, a declarat, luni, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În cazul în care va fi găsit vinovat, tânărul de 33 de ani riscă până la zece ani de închisoare, având în vedere că cele două victime au vârsta sub 14 ani.

În urmă cu două luni, doi bărbați din județul Vaslui au fost reținuți pentru viol, după ce au abuzat sexual o consăteancă de 62 de ani. Unul dintre violatori abia fusese eliberat din pușcărie, unde a stat închis pentru zeci de furturi și o tâlhărie.

Citește și: VIDEO | Meteorologii explică de ce resimţim o temperatură mai scăzută în această perioadă, deşi modificările climatice nu sunt semnificative

Citește mai multe despre Copii și Husi pe Libertatea.

Comentarii