Mergi direct la conținut »
Un zilier a fost înjunghiat cu cuțitul în gât de colegul lui de muncă. Agresorul a fost reținut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un zilier a fost înjunghiat cu cuțitul în gât de colegul lui de muncă. Agresorul a fost reținut

Un zilier a fost înjunghiat cu cuțitul în gât de colegul lui de muncă. Agresorul a fost reținut

Doi zilieri care lucrau la o terasă din Costinești s-au luat la harță miercuri, 27 februarie. Unul dintre ei i-a reproșat colegului său că este prea leneș și lasă toată treaba în sarcina lui.

Cei doi aveau asigurată și cazare acolo. Seara, când s-au dus la culcare, bărbatul care se considera „tras în piept” cu munca de colegul lui a năvălit în camera acestuia înarmat cu un cuțit și l-a tăiat în zona gâtului, a anunțat replicaonline.ro.

30 de zile după gratii

Victima a fost transportată la spital, fiind externată vineri. Medicii au stabilit că i-a fost pusă viața în pericol, fapt pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă a agresorului.

Constantin M. a fost reținut și propus spre arestare, inițial, pentru loviri și alte violențe, însă i-a fost schimbată încadrarea la tentativă de omor. Tribunalul Constanța a dispus vineri, 1 martie, arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. 


DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

Close
Închide
  Close