Procurorii din dosar au retras acuzațiile de pe numele lui Siti Aisyah, originară din Indonezia, fără a da nicio explicație pentru acest lucru, scrie BBC News. Procurorul de caz a anunțat că a cerut abandonarea urmăririi penale împotriva tinerei și că ea poate părăsi ţara.

„Siti Aisyah este liberă”, a declarat judecătorul Azmin Ariffin la Înalta Curte din Shah Alam, după ce a aprobat rechizitoriul parchetului care cerea abandonarea inculpării ei pentru crimă. „Ea poate pleca acum”, a adăugat el.

Ambasadorul Indoneziei în Malaezia, Rusdi Kirana, a salutat decizia Înaltei curţi. „Suntem fericiţi. Vom încerca să facem ca ea să prindă avionul spre Indonezia în cursul acestei zile sau cât mai curând posibil”.

Indoneziana era acuzată alături de vietnameza Doan Thi Huong, de uciderea lui Kim Jong Nam, pe care l-a stropit pe faţă cu un agent neurotoxic considerat o armă de distrugere în masă, pe aeroportul capitalei malaeziene în februarie 2017. Kim Jong Nam a decedat după 20 de minute de agonie.

Coreea de Sud a acuzat Nordul de a fi orchestrat asasinarea, ceea ce Phenianul a negat întotdeauna. Kim Jong Nam era un critic al regimului nord-coreean şi trăia în exil.

Femeile acuzate de uciderea fratelui lui Kim Jong-un au spus că totul le-a fost înscenat și că au crezut că participă la o farsă tv.


Citește și: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre