Mergi direct la conținut »
Unde cumperi o casă în Ilfov dacă vrei să ajungi în aproximativ 30 de minute în centrul Bucureștiului
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri

Unde cumperi o casă în Ilfov dacă vrei să ajungi în aproximativ 30 de minute în centrul Bucureștiului

Bucureștenii care s-au săturat să stea la bloc și își doresc să se mute la casă, departe de zgomotul orașului, au numeroase oportunități de a face un astfel de upgrade imobiliar grație numărului semnificativ de proprietăți scoase la vânzare în comunele aflate la periferia Capitalei.

Dacă vrei să faci acest pas, dar nu vrei să renunți cu totul la beneficiile orașului, poți căuta case în Popești-Leordeni, comuna Berceni, Otopeni sau Mogoșoaia, toate oferind acces facil la intrările în Capitală și nefiind la distanțe foarte mari de mers cu mașina până în centru  – cel mult 25-40 de min, potrivit Imobiliare.ro.

Anunțuri imobiliare: case de vânzare la marginea Bucureștiului

Astfel de proprietăți prezintă avantaje semnifcative – multe dintre ele dispun de o curte generoasă în care te poți relaxa după muncă sau poți face un grătar alături de prieteni la sfârșitul săptămânii, sunt poziționate în zone cu mai puțină poluare și multă liniște. În plus îți oferă un spațiu mult mai generos față de majoritatea apartamentelor din Capitală.

Casă la curte la preț de apartament, dar cu spațiu dublu

Prețurile unor case la periferia orașului pot fi, la rândul lor, mult mai accesibile, iar spațiul obținut cu aceiași bani mai mare. Spre exemplu, o vilă cu 4 camere, 2 etaje și mansardă, în Popești-Leordeni, cu o suprafață utilă de 140 de mp se vinde cu 58.000 de euro, cât bugetul de care ai avea nevoie pentru a cumpăra un apartament cu 4 camere în zone precum Brâncovenu, Drumul Taberei sau Rahova, dar cu mult mai puțin spațiu, respectiv 60-70 mp.

Galerie foto – cum arată această proprietate 

Casa are o curte de circa 200 de mp și poate fi amenajată după preferință sau finisată la cheie, lucru care îți permite persoanalizarea spațiului după propriul gust.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava

 

Consultă aici anunțurile pentru case scoase la vânzare în Popești-Leordeni

Cât costă o casă în comuna Berceni

Prețurile caselor cu 4 camere scoase la vânzare în comuna Berceni variază între 42.900 de euro și 190.000 de euro în funcție de poziționare, finisaje, suprafața terenului pe care sunt construite și existența posibilității de a fi achiziționate complet mobilate, utilate și branșate la rețelele de utilități.

De exemplu, o vilă cu 4 camere amplasată la intrarea în Berceni este scoasă a vânzare cu 80.000 de euro și are o suprafață utilă de 102 mp, plus o curte liberă de 170 de mp.

Aici imagini din interiorul proprietății

La parter cuprinde un living spațios, o bucătărie închisă, o baie și o terasă care face accesul în curte, iar la etaj 3 dormitoare, o baie și un balcon. Consultă aici alte oferte în comuna Berceni

Afaceri păguboase: România a pierdut 4 miliarde de euro din schimburile cu China. Ce importăm cel mai mult
Recomandări

Afaceri păguboase: România a pierdut 4 miliarde de euro din schimburile cu China. Ce importăm cel mai mult

 

Casă ca în SUA în Otopeni

În Otopeni ofertele pentru case scoase la vânzare sunt numeroase, dar și prețurile mai ridicate. Spre exemplu, o vilă de tip american, cu parter și mansardă, situată într-un ansamblu triplex se vinde cu 83.000 de euro.

Mai multe imagini aici 

Locuința cu 3 camere, baie și bucătărie dispune și de o curte generoasă și oferă acces rapid către București.

Anunțuri pentru case de vânzare în Otopeni

Casă la marginea pădurii în Mogoșoaia

Cei care vor să scoată din buzunar mai mulți bani pentru un astfel de upgrade imobiliar se pot orienta către o vilă în Mogoșoaia.

O astfel de proprietate a fost scoasă recent la vânzare și este amplasată chiar la marginea pădurii, într-o curte de 800 mp, și se vinde alături de un alt teren de 200 mp cu pomi, viță de vie și sistem de irigație.

Galerie foto – cum arată această proprietate

Locuința cu 5 camere se vinde complet mobilată.

Aici mai multe oferte de case scoase la vânzare în Mogoșoaia

Close
Închide
  Close