Potrivit Antena Stars, înmormântarea va avea loc în zilele următoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia în urmă cu aproape o lună.

Anunțul morții acestuia a fost făcut chiar de Oana Radu, pe contul de socializare, unde a scris un mesaj cutremurător, la scurt timp după ce iubitul ei a pierdut lupta cu viața.

Unde va fi înmormântat iubitul artistei Oana Radu. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de la spital

Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu i-au pus viaţa în pericol. Craioveanul care a aruncat cu mai multe sticle cu benzină într-un imobil din cartierul craiovean Rovine rănindu-l grav pe iubitul cântăreței Oana Radu a fost arestat.

 „Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus recent Oana Radu la Antena Stars

Citeşte şi:

Maria Ciobanu a revenit pe scena din România, după doi ani de pauză. Cum arată artista, în urma problemelor de sănătate

Alertă de furtuni, ploi torenţiale şi grindină în România, până pe 10 septembrie

Mașină căzută într-o prăpastie de 10 metri în Alba. Trei persoane au fost rănite

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI