Mergi direct la conținut »
Unul dintre adjuncții șefului IPJ Ialomița, vizat de ancheta în cazul Sinești, a demisionat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Unul dintre adjuncții șefului IPJ Ialomița, vizat de ancheta în cazul Sinești, a demisionat

Unul dintre adjuncții șefului IPJ Ialomița, vizat de ancheta în cazul Sinești, a demisionat

Comisarul șef Sorin Cricu, unul dintre adjuncții șefului IPJ Ialomița, vizat de ancheta în cazul Sinești, a demisionat miercuri. Împuternicit în funcția de adjunct al IPJ Ialomița pe linie de Ordine Publică, Cricu a renunțat la post, fiind trecut pe o linie de execuție.

De Cristina Sterian,

Cad capete în urma scandalului iscat în jurul afirmațiilor unui buzoian care a relatat cu lux de amănunte cum era să cadă victimă tâlharilor de la Sinești, despre care știa toată lumea, fără ca Poliția din Ialomița să dispună măsuri, lucru rezultat și în urma unui control dispus de Inspectoratul General al Poliției Române.

După ce ministrul Administrației și Internelor, Carmen Dan, a aprobat cercetarea comandantului IPJ Ialomița și a altor opt polițiști cu funcții de conducere, unul dintre cei vizați de ancheta disciplinară și-a anunțat miercuri demisia. Este vorba despre unul dintre adjuncții inspectorului șef, comisar șef Sorin Cricu.

Împuternicit în funcția de adjunct al IPJ Ialomița pe linie de Ordine Publică, Cricu a renunțat la post, fiind trecut pe o linie de execuție. În trecut, el a fost șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției ialomițene.

La începutul lunii mai, un bucureştean a fost la un pas de a cădea victima unor tâlhari care operează pe E 85, în apropierea localităţii Sineşti. Omul se întorcea din concediu, iar hoţii i-au înţepat roata, aşteptând să tragă pe drepta pentru a-l jefui. Şoferul a anunţat însă poliţia şi a reuşit să oprească într-o benzinărie.

Ulterior, a relatat păţania pe Facebook, iar postarea a fost preluată de celebrul poliţist Marian Godină şi a devenit virală.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Luni, ministrul de Interne, Carmen Dan, a aprobat cercetarea prealabilă a șefului IPJ Ialomița, cms.șef Cristian Ivan, după ce specialiștii Direcţiei Control Intern, ai Direcției de Ordine Publică și ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au prezentat rezultatele anchetei pe care au efectuat-o la IPJ Ialomița. Decizia vine după ce un bărbat care se întorcea cu familia din minivacanța de 1 Mai a fost la un pas să fie tâlhărit la Sinești, prin metoda înțepării roților.

Citește și: FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

Close
Închide
  Close